0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Wellness Hotel Frymburk Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 136 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    83%
  • Cena

    75%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
32 %
  • Retro

Personál
4
Služby
2
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Tomáš Hlavatý

podróżujący w pojedynkę, 23.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Pokoje čisté, vybavení na 4* OK. Snídaně výborné.

  • Je zcela nepochopitelné, proč hotel nenabízí pro své vlastní hosty, kteří zaplatí nemalou částku za pobyt, slevové balíčky na svůj wellness či aquapark, svět pod hladinou, masáže. Navšívili jsme aquapark jednou, cena 1200,-Kč/90min. - díky, jednou stačilo (2dospělí + 2 děti 15 a 12let). Proč je cena vstupu pro dítě do světa pod hladinou do věku 15-ti let, do aquaparku do 12-ti let?? Tedy za naši dceru, které je 15let jsme platili jako za dospělého a tímpádem žádné rodinné vstupné.!!!!!!!! Na nás to působilo jen jako snaha vydělat za každou cenu. O zahrádce u lobby baru se lépe nevyjadřovat, každý snad i podprůměrně inteligentní host si jde večer raději sednout na drink někam jinam.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana Moravcová

para, 4.8.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Místo a okolí Pokoj

  • Večeře U snídaně nebyly běžně banány, což je jedna z malá věci, co ji děti do 1 roku

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Eva

rodzina z małym dzieckiem, 29.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Všeobecná spokojenost

  • V aquaparku nefungující atrakce!

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • bazen

  • ceny

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jan

para, 19.7.2018

sedlčany Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • V hotelu jsme byly již po třetí a přijedem opět. Trochu zklamal možnost vstupu do nových venkovních bazénů při dvou hodinách bezplatného vstupu9-11h. Bylo období,že hotelový hosté mohly do bazénu bezplatně neomezeně.

  • Nebyla možnost půjčení motorových loděk . Prý bylo vše rozbité. Za to možná ale nemůže hotel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milena

para, 9.7.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jitka

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.7.2018

Zlín Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • Personál nepříjemný už od příjezdu.Na recepci nepodal základní info, např. doba snídaně.Dále neplní smlouvu s Lipensko, tzn.hotel nevydává karty Lipno card, které má dostat každý host. V pobytu jsme měli 2 hodiny bazénu zdarma, přítele odmítl pustit s tím, že změnili podmínky a nyní je již pouze hodina.Koho to zajímá?v době objednání platili 2 hodiny. Ručníky i přesto, že necháte na věšáku vymění...co ekologie? V restauraci na snídani 3 automaty na kávu - na každém jede něco - většinou tak 2 nápoje = chaos.A je tam pouze jeden výdejník na horkou vodu, který navíc není nastaven na velikost hrnku.Hrnky na malé espresso chybí. Hotel by opravdu měl změnit manažery, všichni vypadali staršího data a podle toho hot i vypadá, zaostal v jisté době.

Personál
2
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Renata

grupa przyjaciół, 26.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Pestrá nabídka na snídaních.

  • Nedostatečná nabídka informací o zajímavostech ve Frymburku a jeho okolí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Milena Košařová

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Pádivý

podróżujący w pojedynkę, 19.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Dobry den, nejvice nas zaujal pristup personalu vsichni byli super a moc ochotni.Chtel bych vyzdvyhnout pristup sefa lobby baru. Je to opravdovy profesional a perfektne se vyzna. Myslim ze jako provozni hotelu by vam byl uzitecnejsi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Vladimíra Tykačová

para, 9.4.2018

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Určitě bych doporučila známým, perfektní služby, příjemní zaměstnanci, služeb hotelu využijeme znovu nejpozději na podzim.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Benešová

podróżujący w pojedynkę, 4.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • dobrý kuchař, bohatý výběr jídla

  • není možnost více polštářů regulace teploty na pokoji (přetopeno) lze pouze otevřít okno v chodbách je šero až tma přes den

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Wellness Hotel Frymburk replied to this review.
Hezký den, paní Benešová, velice Vám děkujeme za zaslané hodnocení a těší nás, že jste u nás byla takto spokojena. Pochvalu ráda předám na celý tým do kuchyně, který budeme mít jistě radost. Připomínku ohledně polštářů, regulace teploty i intenzitu světla předám na odpovědné osoby, pro zajištění nápravy a kontroly. Budeme rádi, když se k nám opět vrátíte. Za tým WHF Eliška Žumárová, sales manager.

Jitka Křížová

podróżujący w pojedynkę, 3.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Příjemné prostředí, vstřícný personál,již jsme zde opakovaně a rádi se budeme vracet. Zima i léto super :-).

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Daniel Kolivoška

dorośli, 3.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Miroslava

para, 24.3.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • příjemný, usměvavý personál jak v hotelu, tak ve weellness

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Košťålovå Vladimīra

podróżujący w pojedynkę, 8.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7